Toimitusehdot

Yleistä

P-S Sähkön verkkokauppa on Pohjois-Suomen Sähkö Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Pohjois-Suomen Sähkö Oy, Kauppaneliö 12, 60120 Seinäjoki, y-2235032-7. Pohjois-Suomen Sähkö Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna Checkout. tutustu tarkemmi: Klarna

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Matkahuollon Lähelle-paketti tai Postin SmartShip kuljetuspalvelut


Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin. Perustoimitus on 19€ sis alv. Rahtivapaan toimitusen raja on 300€

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 3-14 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuskulut maksaa asiakas. Otathan yhteyttä ennen palautusta saadaksesi tarkemmat ohjeet palautuksen tekoon.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Verkkokaupan asiakaspalvelu, 06 4219500 (8-16), verkkokauppa @ pssahko.fi 

Kysy lisää

Mikäli kysyt lisätietoja tuotteesta, muista mainita tuote, jota kysymyksesi koskee.

Maksa miten haluat

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/image/generic/badge/fi_fi/checkout/short-blue.png?width=312

Valitse toimitus tai nouto
Matkahuolto Lähellä-paketti Nouto myymälästä Smartpost